Stigning i digital annonceomsætning

Stigning i digital annonceomsætning

Det kan oftest være en fordel at have fokus på både SEO optimering og Google annoncering for skabe de bedste resultater i søgemaskinerne. Konkurrencen for at tiltrække relevante kunder er i mange brancher høj – og det er afgørende at være til stede på det rette tidspunkt på det rette sted. Et resultat af dette, er at omsætningen for digital annoncering er steget i 2015 i forhold til tidligere.

Nye tal viser nemlig, at den digitale annonceomsætning i Danmark er steget med lidt over 680 mio. DK fra 2014 til 2015. Omsætningen er altså steget med 12,5% på ét år og tendensen går på tværs af de fleste brancher. I samme undersøgelse ser vi også en stigning i search annoncer (Google Adwords) på 20%.

En anden undersøgelse fra SimilarWeb viser, at har man et shopping website, kan man have stor glæde af at SEO optimere sitet. Undersøgelsen viser, at organiske resultater driver ti gange så meget trafik til et shopping site end f.eks. sociale medier.

Heldigvis kan mange af de erfaringer, man gør sig bruges på tværs af kanalerne. Har man f.eks. en SEO søgeordsanalyse kan den ofte også bruges til Adwords kampagneopsætning, ligesom en god content strategi kan bruges på både website og sociale medier.

Hvis du vil vide mere, om at arbejde på tværs af kanaler for en helstøbt strategi, så kontakt os.