Google Tag Manager

Google Tag Manager er et yderst effektivt og fleksibelt system, der giver mulighed for nemt og hurtigt at administrere tags og koder på et website eller en app uden at involvere virksomhedens eventuelle IT eller webafdeling.

Ved at implementere Google Tag Manager bliver det langt nemmere at implementere f.eks. Google Analytics, Retargeting tags, conversion tags etc., hvad enten det er et Google tag eller fra tredje part.

Sådan virker Google Tag Manager

Google Tag Manager fungerer som en tag container, hvor man kan lægge tags og koder på sit website uden at skulle implementere dem direkte i websitekoden.

At anvende et containersystem mindsker risikoen for fejl og effektiviserer processen, så man undgår unødvendig lang behandlingstid.

Når først Tag Manager er installeret på websitet, kan man opdatere, tilføje og administrere tags direkte i systemet. Der kan gives forskellige adgang til systemet, så man sikrer kontrol over hvem der publicerer tags.

google-tag-manager-framework

Google Tag Manager

Man kan administrere flere websites via en Google Tag Manager konto, hvorfor det oftest er nok med en konto per virksomhed, selvom man har flere websites.

Hvorfor anvende Google Tag Manager?

Google Tag Manager gør det nemmere og hurtigere for virksomheder at installere tags og scripts på websitet, så man kan effektmåle og målrette sine indsatser mest optimalt.

Primære fordele ved Google Tag Manager

Google Tag Manager giver bedre overblik over både hvilke tags, der er på websitet og sikrer hurtig installation af nye tags.

 • Implementering udenom IT-afdeling
 • Implementering af tags på få minutter
 • Samling på tags giver overblik og forbedrer ofte sidens load tid
 • Én konto til hele virksomheden

Kontakt

Kontakt en af vores konsulenter for at høre mere om mulighederne for din virksomhed

E-mailinfo@marketinglion.dk

Telefon: 70 34 56 80

Webanalyse Cases

Kundeudtalelser

 • ”I samarbejde med Marketing Lion har vi i Røde Kors optimeret vores SEO, SEM og effektmålingsindsatser. Marketing Lions grundige og fokuserede analyser, i forhold til vores behov og målsætninger, sikrer, at vi altid ved, hvor vi skal lægge vores ressourcer og digitale indsatser: nemlig dér, hvor udbyttet er størst når det gælder om at fundraise midler til vores sociale arbejde i Danmark og til hjælpearbejdet ude i verdens brændpunkter. Som humanitær organisation er det essentielt, at vores samarbejdspartnere har en forståelse for, hvad vi er sat i verden for at udrette – at gøre den største forskel for de mennesker, vi hjælper. Denne forståelse og et stort engagement i vores humanitære arbejde har Marketing Lion, og vi sætter stor pris på vores partnerskab.”
  Mille SchüttenMille SchüttenKommunikationskonsulent hos Røde Kors
 • "Marketing Lion har et enestående talent for onlineforretning og kender deres vej rundt i den komplekse verden af web analytics. Med deres forståelse for produkter, forretning og brugernes behov, er de i stand til at give meget kvalificeret konsulentbistand. Jeg har arbejdet med Marketing Lion på forskellige projekter gennem årene, og de leverer altid værdiskabende resultater"
  Laurine MindegaardLaurine MindegaardSenior Manager hos Nykredit
 • ”Vi kontaktede MarketingLion, da de fra starten virkede kompetente, og samtidig ikke forsøgte at sælge mere end vi havde brug for. De forstod de behov, vi havde, og vi endte med en flot løsning, der 100% løser vores udfordringer, og hvor der tidligt blev forventningsafstemt omkring både budget og løsning. Derudover var det vigtigt for os, at de er Google Certificeret. Vi har været utrolig glade for samarbejdet."
  Stine WalshStine WalshMarketingchef hos Bakken
 • “Vi er meget tilfredse med Marketing Lions arbejde og de resultater de gang på gang skaber. Så jeg kan kun anbefale Marketing Lion til alle der ønsker at være de bedste i deres branche indenfor search marketing samt at få deres webanalyse tunet så det kan tydeliggøre den forretningsmæssige værdi af alle forretningens online aktiviteter.
  Thomas Egede KraghThomas Egede KraghVice President Digitale Kanaler hos Nykredit
 • "Vi hyrede Marketing Lion til at hjælpe med SEO og Analytics som en del relanceringen af vores globale hjemmeside. Marketing Lion og specifikt Kamran Jamshidi sikrede, at vores marketing managers og webredaktører i alle vores lande havde de rette værktøjer til at fastholde og opbygge trafik til vores hjemmesider. Vores tilfredshed med Marketing Lion er meget høj - Jeg sidder otte tidszoner væk fra Marketing Lion og deres respons på ad hoc-henvendelser er det bedste jeg nogensinde har set "
  Cody AufrichtCody AufrichtVP Marketing hos Columbus IT
 • "Marketing Lion er højt kvalificerede inden for områderne online forretnings KPI'er og webanalyse. Deres ekstremt kreative tilgang til at identificere metrics relevante for de strategiske forretningsmål er meget inspirerende. Deres input som medlem af en af J. Boye danske ERFA grupper for web fagfolk og som gæstetaler i vores internationale gruppe var meget værdifuld for de fremmødte."
  Peter NissenPeter NissenAnalytiker, rådgiver og facilitator hos J. Boye

Webanalyse referencer