Google Analytics

Google Analytics giver indsigt i et websites trafik og de besøgendes adfærd. Det er muligt at måle resultaterne og giver derfor en fordelagtig mulighed for at få indblik i, hvilke dele og aktiviteter, der kan optimeres for at forbedre resultaterne, der skabes via websitet.

Vidste du at…

Google Analytics er et gratis webstatistik værktøj, der kan bruges til adskillige formål. Alle trafikkilder kan trackes i Google Analytics og alle resultater kan måles med den korrekte opsætning.

google-analytics

Analytics giver mulighed for at opsætte dashboards med lige præcis de informationer og KPI’er, som er relevante for den enkelte medarbejder, hvilket gør det nemt at anvende i det daglige arbejde.

Derfor skal din virksomhed bruge Google Analytics   

Google Analytics giver et overblik over websitets præsteren, og giver samtidig indblik i hvad, der skal optimeres og tilpasses i forhold til de besøgendes adfærd på websitet.

Det er muligt at se hvilke trafikkilder, der giver trafik og konverteringer, samt hvordan brugerne engagerer sig og navigerer på websitet, og det er muligt at sammenligne KPI’er over tid.

At kende sine data via Google Analytics kan gøre stor forskel på resultaterne på tværs af alle aktiviteter, virksomheden foretager.

Sådan virker Google Analytics

Ved at implementere Google Analytics scriptet på websitet, f.eks. via Google Tag Manager, får man mulighed for at tracke trafikken, som Google Analytics indsamler til overskuelige rapporter med netop den data, som du har behov for.

I Analytics kan man opsætte konverteringsmål, event-tracking, e-commerce tracking og avancerede rapporter, som alt sammen skaber et grundigt overblik over websitets resultater.

Primære fordele ved Google Analytics  

Google Analytics giver en række muligheder, der vil gøre det nemmere at få overblik over resultaterne på et website, og giver dermed mulighed for at optimere både trafikken og indholdet på websitet.

 • Dybdegående indsigt i brugeradfærd på websitet
 • Gennemgående analyse af trafikkilder og resultater
 • Rapportering på flere detailniveauer efter behov
 • Mulighed for at optimere trafik og indhold i forhold til resultater

Google Analytics er gratis og er verdens mest udbredte webanalyse værktøj. Op mod 70% af alle hjemmesider har således installeret Google Anlalytics

Kontakt

Kontakt en af vores konsulenter for at høre mere om mulighederne for din virksomhed

E-mailinfo@marketinglion.dk

Telefon: 70 34 56 80

Webanalyse Cases

Kundeudtalelser

 • "Vi hyrede Marketing Lion til at hjælpe med SEO og Analytics som en del relanceringen af vores globale hjemmeside. Marketing Lion og specifikt Kamran Jamshidi sikrede, at vores marketing managers og webredaktører i alle vores lande havde de rette værktøjer til at fastholde og opbygge trafik til vores hjemmesider. Vores tilfredshed med Marketing Lion er meget høj - Jeg sidder otte tidszoner væk fra Marketing Lion og deres respons på ad hoc-henvendelser er det bedste jeg nogensinde har set "
  Cody AufrichtCody AufrichtVP Marketing hos Columbus IT
 • “Vi er meget tilfredse med Marketing Lions arbejde og de resultater de gang på gang skaber. Så jeg kan kun anbefale Marketing Lion til alle der ønsker at være de bedste i deres branche indenfor search marketing samt at få deres webanalyse tunet så det kan tydeliggøre den forretningsmæssige værdi af alle forretningens online aktiviteter.
  Thomas Egede KraghThomas Egede KraghVice President Digitale Kanaler hos Nykredit
 • ”Vi kontaktede MarketingLion, da de fra starten virkede kompetente, og samtidig ikke forsøgte at sælge mere end vi havde brug for. De forstod de behov, vi havde, og vi endte med en flot løsning, der 100% løser vores udfordringer, og hvor der tidligt blev forventningsafstemt omkring både budget og løsning. Derudover var det vigtigt for os, at de er Google Certificeret. Vi har været utrolig glade for samarbejdet."
  Stine WalshStine WalshMarketingchef hos Bakken
 • "Marketing Lion har et enestående talent for onlineforretning og kender deres vej rundt i den komplekse verden af web analytics. Med deres forståelse for produkter, forretning og brugernes behov, er de i stand til at give meget kvalificeret konsulentbistand. Jeg har arbejdet med Marketing Lion på forskellige projekter gennem årene, og de leverer altid værdiskabende resultater"
  Laurine MindegaardLaurine MindegaardSenior Manager hos Nykredit
 • "Marketing Lion er højt kvalificerede inden for områderne online forretnings KPI'er og webanalyse. Deres ekstremt kreative tilgang til at identificere metrics relevante for de strategiske forretningsmål er meget inspirerende. Deres input som medlem af en af J. Boye danske ERFA grupper for web fagfolk og som gæstetaler i vores internationale gruppe var meget værdifuld for de fremmødte."
  Peter NissenPeter NissenAnalytiker, rådgiver og facilitator hos J. Boye
 • ”I samarbejde med Marketing Lion har vi i Røde Kors optimeret vores SEO, SEM og effektmålingsindsatser. Marketing Lions grundige og fokuserede analyser, i forhold til vores behov og målsætninger, sikrer, at vi altid ved, hvor vi skal lægge vores ressourcer og digitale indsatser: nemlig dér, hvor udbyttet er størst når det gælder om at fundraise midler til vores sociale arbejde i Danmark og til hjælpearbejdet ude i verdens brændpunkter. Som humanitær organisation er det essentielt, at vores samarbejdspartnere har en forståelse for, hvad vi er sat i verden for at udrette – at gøre den største forskel for de mennesker, vi hjælper. Denne forståelse og et stort engagement i vores humanitære arbejde har Marketing Lion, og vi sætter stor pris på vores partnerskab.”
  Mille SchüttenMille SchüttenKommunikationskonsulent hos Røde Kors

Webanalyse referencer