B2B tracking

Det er interessant at vide, præcis hvem der besøger sit website – og om det er relevante leads eller ej. Med tracking programmet Leadfeeder kan man se, hvilke virksomheder der besøger websitet, og for B2B virksomheder er det en indsigt, som kan have stor betydning for de resultater salgsafdelingen kan skabe.

Leadfeeder giver overblik over hvilke virksomheder, der besøger websitet. Anvendes programmet sammen med Google Analytics, får man et meget kvalificeret datasæt, og kan bl.a. få indsigt i hvilke trafikkilder, der har skabt besøget. Med disse oplysninger kan salgsafdelingen være på forkant i sit arbejde og opnå bedre resultater end ellers.

leadfeeder-logo

Marketing Lion er Leadfeeder partner

Hvordan fungerer Leadfeeder?

Leadfeeder er et supplement til Google Analytics, og fungerer primært ved, at systemet oversætter den besøgendes IP/netværksinformation og dermed fortæller, hvem den bagvedliggende virksomhed/organisation er.

Systemet frasorter alle B2C netværk (TDC, Telenor, Telia mv.) og listen indeholder derfor kun relevante B2B leads beriget med informationer om branche, kontaktoplysninger, besøgsvarighed samt hvilke landingssider, den besøgende har set.

Med Leadfeeder får B2B-virksomheder kvalificeret data at arbejde med og salgsteamet kan bruge de identificerede leads aktivt i salgsarbejdet.

Fordele ved Leadfeeder

Ved at bruge Leadfeeder i kombination med Google Analytics får man adgang til to unikke analyseværktøjer, som hjælper med at give værdifuld indsigt i de besøgendes adfærd på websitet.

 • Præcise målinger af, hvem der besøger websitet
 • Mulighed for at segmentere og identificere B2B leads til salgsarbejdet
 • Indsigter i, hvordan salgsprocessen foregår online

Resultaterne er et langt mere fokuseret og givende salgsarbejde for virksomhederne, da sælgerne kan arbejde med konkrete B2B leads med hjælp fra Leadfeeder.

Kontakt

Kontakt en af vores konsulenter for at høre mere om mulighederne for din virksomhed

E-mailinfo@marketinglion.dk

Telefon: 70 34 56 80

Webanalyse Cases

Kundeudtalelser

 • “Vi er meget tilfredse med Marketing Lions arbejde og de resultater de gang på gang skaber. Så jeg kan kun anbefale Marketing Lion til alle der ønsker at være de bedste i deres branche indenfor search marketing samt at få deres webanalyse tunet så det kan tydeliggøre den forretningsmæssige værdi af alle forretningens online aktiviteter.
  Thomas Egede KraghThomas Egede KraghVice President Digitale Kanaler hos Nykredit
 • "Marketing Lion er højt kvalificerede inden for områderne online forretnings KPI'er og webanalyse. Deres ekstremt kreative tilgang til at identificere metrics relevante for de strategiske forretningsmål er meget inspirerende. Deres input som medlem af en af J. Boye danske ERFA grupper for web fagfolk og som gæstetaler i vores internationale gruppe var meget værdifuld for de fremmødte."
  Peter NissenPeter NissenAnalytiker, rådgiver og facilitator hos J. Boye
 • "Marketing Lion har et enestående talent for onlineforretning og kender deres vej rundt i den komplekse verden af web analytics. Med deres forståelse for produkter, forretning og brugernes behov, er de i stand til at give meget kvalificeret konsulentbistand. Jeg har arbejdet med Marketing Lion på forskellige projekter gennem årene, og de leverer altid værdiskabende resultater"
  Laurine MindegaardLaurine MindegaardSenior Manager hos Nykredit
 • ”I samarbejde med Marketing Lion har vi i Røde Kors optimeret vores SEO, SEM og effektmålingsindsatser. Marketing Lions grundige og fokuserede analyser, i forhold til vores behov og målsætninger, sikrer, at vi altid ved, hvor vi skal lægge vores ressourcer og digitale indsatser: nemlig dér, hvor udbyttet er størst når det gælder om at fundraise midler til vores sociale arbejde i Danmark og til hjælpearbejdet ude i verdens brændpunkter. Som humanitær organisation er det essentielt, at vores samarbejdspartnere har en forståelse for, hvad vi er sat i verden for at udrette – at gøre den største forskel for de mennesker, vi hjælper. Denne forståelse og et stort engagement i vores humanitære arbejde har Marketing Lion, og vi sætter stor pris på vores partnerskab.”
  Mille SchüttenMille SchüttenKommunikationskonsulent hos Røde Kors
 • "Vi hyrede Marketing Lion til at hjælpe med SEO og Analytics som en del relanceringen af vores globale hjemmeside. Marketing Lion og specifikt Kamran Jamshidi sikrede, at vores marketing managers og webredaktører i alle vores lande havde de rette værktøjer til at fastholde og opbygge trafik til vores hjemmesider. Vores tilfredshed med Marketing Lion er meget høj - Jeg sidder otte tidszoner væk fra Marketing Lion og deres respons på ad hoc-henvendelser er det bedste jeg nogensinde har set "
  Cody AufrichtCody AufrichtVP Marketing hos Columbus IT
 • ”Vi kontaktede MarketingLion, da de fra starten virkede kompetente, og samtidig ikke forsøgte at sælge mere end vi havde brug for. De forstod de behov, vi havde, og vi endte med en flot løsning, der 100% løser vores udfordringer, og hvor der tidligt blev forventningsafstemt omkring både budget og løsning. Derudover var det vigtigt for os, at de er Google Certificeret. Vi har været utrolig glade for samarbejdet."
  Stine WalshStine WalshMarketingchef hos Bakken

Webanalyse referencer