Google Analytics workshop

En Google Analytics workshop giver værdifuld og detaljeret indsigt samt læring i brugen af den omfattende mængde data som værktøjet indeholder omkring virksomhedens website. Workshoppen er henvendt til dem i virksomheden, der arbejder med websitet og marketing.

undervisning-analytics

Formålet med en Analytics workshop

Google Analytics indsamler data om brugen af websitet, herunder de besøgendes adfærd, indholdet på websitet og konverteringer. Dataen omdannes til rapporter, som med den rette indsigt kan anvendes til videreudvikling af websitet og trafikkanaler for at forbedre resultaterne.

Formålet med en Analytics workshop er at skabe et kendskab til brugen af værktøjet internt i virksomheden og sikre, at man indsamler og analyserer de relevante forretningskritiske data korrekt og at datakvaliteten er optimal.

Derfor er en Analytics workshop nødvendig

Google Analytics indeholder en stor mængde data, som bør tages med i beslutninger omkring optimering af blandt andet websitet og marketingaktiviteter.

Analytics data kan være svære at overskue, og man kan nemt miste overblikket i en travl hverdag, hvor man ikke holder sig opdateret konstant. En Analytics workshop giver alle relevante medarbejdere indsigt i websitets data og statistik, og klæder dem på til at kunne anvende indsigterne i det daglige arbejde.

Det indeholder en Analytics workshop

På en Analytics workshop vil der blive arbejdet med virksomhedens mål og statistikker med udgangspunkt i virksomhedens egen data.

Workshoppen er et miks af undervisning og øvelser, hvor der arbejdes hands-on med de forskellige områder.

Workshoppen vil bl.a. indeholde følgende:

 • Introduktion til webanalytics generelt, dets muligheder og faldgruber
 • Gennemgang af relevant data og rapporter
 • Udarbejdelse af relevante dashboards målrettet virksomhedens forskellige interessenter og deres behov

Oplæg til agenda

 • Generel introduktion til webanalyse
 • Cases og inspiration
 • Opsætning af rapporter
 • Trafik og målgrupper
 • Trafikkilder og kampagnetracking
 • Konverteringer og hændelser

Kontakt

Kontakt en af vores konsulenter for at høre mere om mulighederne for din virksomhed

E-mailinfo@marketinglion.dk

Telefon: 70 34 56 80

Webanalyse Cases

Kundeudtalelser

 • ”I samarbejde med Marketing Lion har vi i Røde Kors optimeret vores SEO, SEM og effektmålingsindsatser. Marketing Lions grundige og fokuserede analyser, i forhold til vores behov og målsætninger, sikrer, at vi altid ved, hvor vi skal lægge vores ressourcer og digitale indsatser: nemlig dér, hvor udbyttet er størst når det gælder om at fundraise midler til vores sociale arbejde i Danmark og til hjælpearbejdet ude i verdens brændpunkter. Som humanitær organisation er det essentielt, at vores samarbejdspartnere har en forståelse for, hvad vi er sat i verden for at udrette – at gøre den største forskel for de mennesker, vi hjælper. Denne forståelse og et stort engagement i vores humanitære arbejde har Marketing Lion, og vi sætter stor pris på vores partnerskab.”
  Mille SchüttenMille SchüttenKommunikationskonsulent hos Røde Kors
 • ”Vi kontaktede MarketingLion, da de fra starten virkede kompetente, og samtidig ikke forsøgte at sælge mere end vi havde brug for. De forstod de behov, vi havde, og vi endte med en flot løsning, der 100% løser vores udfordringer, og hvor der tidligt blev forventningsafstemt omkring både budget og løsning. Derudover var det vigtigt for os, at de er Google Certificeret. Vi har været utrolig glade for samarbejdet."
  Stine WalshStine WalshMarketingchef hos Bakken
 • "Vi hyrede Marketing Lion til at hjælpe med SEO og Analytics som en del relanceringen af vores globale hjemmeside. Marketing Lion og specifikt Kamran Jamshidi sikrede, at vores marketing managers og webredaktører i alle vores lande havde de rette værktøjer til at fastholde og opbygge trafik til vores hjemmesider. Vores tilfredshed med Marketing Lion er meget høj - Jeg sidder otte tidszoner væk fra Marketing Lion og deres respons på ad hoc-henvendelser er det bedste jeg nogensinde har set "
  Cody AufrichtCody AufrichtVP Marketing hos Columbus IT
 • "Marketing Lion er højt kvalificerede inden for områderne online forretnings KPI'er og webanalyse. Deres ekstremt kreative tilgang til at identificere metrics relevante for de strategiske forretningsmål er meget inspirerende. Deres input som medlem af en af J. Boye danske ERFA grupper for web fagfolk og som gæstetaler i vores internationale gruppe var meget værdifuld for de fremmødte."
  Peter NissenPeter NissenAnalytiker, rådgiver og facilitator hos J. Boye
 • “Vi er meget tilfredse med Marketing Lions arbejde og de resultater de gang på gang skaber. Så jeg kan kun anbefale Marketing Lion til alle der ønsker at være de bedste i deres branche indenfor search marketing samt at få deres webanalyse tunet så det kan tydeliggøre den forretningsmæssige værdi af alle forretningens online aktiviteter.
  Thomas Egede KraghThomas Egede KraghVice President Digitale Kanaler hos Nykredit
 • "Marketing Lion har et enestående talent for onlineforretning og kender deres vej rundt i den komplekse verden af web analytics. Med deres forståelse for produkter, forretning og brugernes behov, er de i stand til at give meget kvalificeret konsulentbistand. Jeg har arbejdet med Marketing Lion på forskellige projekter gennem årene, og de leverer altid værdiskabende resultater"
  Laurine MindegaardLaurine MindegaardSenior Manager hos Nykredit

Webanalyse referencer