Webanalyse

Webanalyse giver indsigter i adfærden på websitet. Indsigter, der kan være af afgørende betydning for de beslutningerne, virksomheden træffer i henhold til marketing aktiviteter, budgetallokering, indholdsproduktion og meget mere.

At måle resultaterne der skabes via websitet kan betyde at virksomhedens budget bruges mere hensigtsmæssigt samtidig med at kendskabet til målgruppens beslutnings- og købsproces forbedres.

 

Brug data til at forbedre aktiviteterne

Marketing Lion arbejder med webanalyse med udgangspunkt i vores kunders behov. Herunder valg af tracking tool (Google Analytics, Omniture, Webtrends etc.),  teletracking, eye tracking, kampagnetracking, rapportering, konverteringsoptimering etc.

Vi ser webanalyse som et afgørende bindeled mellem virksomhedens øvrige digitale aktiviteter, der giver værdifulde indsigter, som kan anvende på tværs af organisationen og aktiviterne.

Webanalyse produkter

Google Analytics

Google Analytics giver indsigt i et websites trafik og de besøgendes adfærd og er et redskab til måling på målopfyldelsen af ens digitale strategi herunder marketing aktiviteter

Google Tag Manager

Google Tag Manager er et effektivt og fleksibelt system, der giver mulighed for nemt og hurtigt at administrere tags og koder på et website uden at involvere eventuel IT eller webafdeling

Telefontracking

Få mulighed for at tracke telefonopkald genereret via de digitale kanaler. Opkaldene integreres med Webanalyse værktøjet og muliggører en mere præcis effektmåling af aktiviteter

B2B Tracking

Få dybere indsigt i dine B2B besøgende på hjemmesiden. Få præciseret præcist hvilke virksomheder der besøger dig og deres adfærd

Analytics undervisning

En Analytics workshop giver værdifuld og detaljeret indsigt samt læring i brugen af den omfattende mængde data som værktøjet indeholder

Webanalyse Cases

Kundeudtalelser

 • “Vi er meget tilfredse med Marketing Lions arbejde og de resultater de gang på gang skaber. Så jeg kan kun anbefale Marketing Lion til alle der ønsker at være de bedste i deres branche indenfor search marketing samt at få deres webanalyse tunet så det kan tydeliggøre den forretningsmæssige værdi af alle forretningens online aktiviteter.
  Thomas Egede KraghThomas Egede KraghVice President Digitale Kanaler hos Nykredit
 • ”Vi kontaktede MarketingLion, da de fra starten virkede kompetente, og samtidig ikke forsøgte at sælge mere end vi havde brug for. De forstod de behov, vi havde, og vi endte med en flot løsning, der 100% løser vores udfordringer, og hvor der tidligt blev forventningsafstemt omkring både budget og løsning. Derudover var det vigtigt for os, at de er Google Certificeret. Vi har været utrolig glade for samarbejdet."
  Stine WalshStine WalshMarketingchef hos Bakken
 • "Marketing Lion har et enestående talent for onlineforretning og kender deres vej rundt i den komplekse verden af web analytics. Med deres forståelse for produkter, forretning og brugernes behov, er de i stand til at give meget kvalificeret konsulentbistand. Jeg har arbejdet med Marketing Lion på forskellige projekter gennem årene, og de leverer altid værdiskabende resultater"
  Laurine MindegaardLaurine MindegaardSenior Manager hos Nykredit
 • "Vi hyrede Marketing Lion til at hjælpe med SEO og Analytics som en del relanceringen af vores globale hjemmeside. Marketing Lion og specifikt Kamran Jamshidi sikrede, at vores marketing managers og webredaktører i alle vores lande havde de rette værktøjer til at fastholde og opbygge trafik til vores hjemmesider. Vores tilfredshed med Marketing Lion er meget høj - Jeg sidder otte tidszoner væk fra Marketing Lion og deres respons på ad hoc-henvendelser er det bedste jeg nogensinde har set "
  Cody AufrichtCody AufrichtVP Marketing hos Columbus IT
 • "Marketing Lion er højt kvalificerede inden for områderne online forretnings KPI'er og webanalyse. Deres ekstremt kreative tilgang til at identificere metrics relevante for de strategiske forretningsmål er meget inspirerende. Deres input som medlem af en af J. Boye danske ERFA grupper for web fagfolk og som gæstetaler i vores internationale gruppe var meget værdifuld for de fremmødte."
  Peter NissenPeter NissenAnalytiker, rådgiver og facilitator hos J. Boye
 • ”I samarbejde med Marketing Lion har vi i Røde Kors optimeret vores SEO, SEM og effektmålingsindsatser. Marketing Lions grundige og fokuserede analyser, i forhold til vores behov og målsætninger, sikrer, at vi altid ved, hvor vi skal lægge vores ressourcer og digitale indsatser: nemlig dér, hvor udbyttet er størst når det gælder om at fundraise midler til vores sociale arbejde i Danmark og til hjælpearbejdet ude i verdens brændpunkter. Som humanitær organisation er det essentielt, at vores samarbejdspartnere har en forståelse for, hvad vi er sat i verden for at udrette – at gøre den største forskel for de mennesker, vi hjælper. Denne forståelse og et stort engagement i vores humanitære arbejde har Marketing Lion, og vi sætter stor pris på vores partnerskab.”
  Mille SchüttenMille SchüttenKommunikationskonsulent hos Røde Kors

Webanalyse Referencer