YouTube

Jo flere interaktionsmuligheder en potentiel kunde har med en virksomhed, jo større er chancen for at vedkommende vælger at foretage sit endelige køb eller andet primært kontaktpunkt hos den pågældende virksomhed. Videoer bliver ofte anvendt tidligt i en beslutningsproces og er derfor en oplagt brandingmulighed. Hvad angår videoannoncering er YouTube et oplagt valg, fordi effekten er gennemsigtig og 100% målbar.

youtube-logo

YouTube-annoncering

Har man allerede videomateriale, kan dette måske anvendes på YouTube, så det ikke er nødvendigt at udarbejde nye videoer. Annoncering på YouTube sker via Google Adwords interface, hvor både pre-roll annoncer samt annoncer, der vises i forbindelse med en videosøgning kan opsættes.

Oplagt medie til branding

Ved de mest gængse annoncer på YouTube betaler man per gennemspillet video eller hvis der ses mere end 30 sekunder af videoen. Det betyder, at man får mange visninger og afspilninger til en meget lav pris. Samtidig er det muligt at klikke sig videre fra video til website, hvorfor resultater og KPI’er kan måles både direkte og som afledt effekt.

Primære fordele ved YouTube-annoncering

YouTube er nemt at komme i gang med, og det er muligt at justere indsatsen og budgettet i forhold til de resultater, der skabes. YouTube er sjældent 100% taktisk, og annonceringen må ikke ses som en direkte salgsdreven kanal, men som en parameter, der kan påvirke målgruppen til at foretage den endelige beslutning. Derfor er det vigtigt at måle den samlede afledte effekt på andre trafikkilder via f.eks. Google Analytics.

 • Man betaler oftest først, når der er set 30 sekunder af videoen – eller hele videoen hvis den er kortere end 30 sekunder
 • Mange segmenteringsmuligheder (indhold, interesse, adfærd, demografi og geografi)
 • Mulighed for re-targeting
 • Mulighed for frekvensstyring
 • Fleksibel budgetstyring
 • 100 % målbart

Vidste du at…

75 % af danskerne bruger YouTube jævnligt, og er dermed den næststørste kommercielle videokanal efter TV2. YouTube-annoncering er dermed et oplagt supplement til traditionelle TV-reklamer til primært branding, men også til dels taktiske budskaber.

Kontakt

Kontakt en af vores konsulenter for at høre mere om mulighederne for din virksomhed

E-mailinfo@marketinglion.dk

Telefon: 70 34 56 80

Cases

Kundeudtalelser

 • ”I samarbejde med Marketing Lion har vi i Røde Kors optimeret vores SEO, SEM og effektmålingsindsatser. Marketing Lions grundige og fokuserede analyser, i forhold til vores behov og målsætninger, sikrer, at vi altid ved, hvor vi skal lægge vores ressourcer og digitale indsatser: nemlig dér, hvor udbyttet er størst når det gælder om at fundraise midler til vores sociale arbejde i Danmark og til hjælpearbejdet ude i verdens brændpunkter. Som humanitær organisation er det essentielt, at vores samarbejdspartnere har en forståelse for, hvad vi er sat i verden for at udrette – at gøre den største forskel for de mennesker, vi hjælper. Denne forståelse og et stort engagement i vores humanitære arbejde har Marketing Lion, og vi sætter stor pris på vores partnerskab.”
  Mille SchüttenMille SchüttenKommunikationskonsulent hos Røde Kors
 • “Vi er meget tilfredse med Marketing Lions arbejde og de resultater de gang på gang skaber. Så jeg kan kun anbefale Marketing Lion til alle der ønsker at være de bedste i deres branche indenfor search marketing samt at få deres webanalyse tunet så det kan tydeliggøre den forretningsmæssige værdi af alle forretningens online aktiviteter.
  Thomas Egede KraghThomas Egede KraghVice President Digitale Kanaler hos Nykredit
 • ”Marketing Lion kører online markedsføring og SEO for websitet vorespuls.dk, samt markedsføring for Facebooksiden vorespuls.dk. Deres serviceniveau er højt og de er altid klar med råd og vejledning. Marketing Lion sætter kunden i fokus og kommer med løsningsforslag, samt forbedringstiltag for at opnå opsatte mål. Vi kan kun anbefale Marketing Lion som samarbejdspartner/leverandør.”
  Mette MadenMette MadenProjektleder hos DGI
 • “Ved at arbejde med Remarketing i Googles Displaynetværk har vi mulighed for at markedsføre os over for en meget konkret skare af potentielle rejsekøbere, og resultaterne i testperioden overstiger klart vore forventninger. Vi har formået at genengagere kunder, der tidligere har været inde og søge priser hos os, men uden at købe"
  Søren AntvorskovSøren AntvorskovAdwords specialist hos FDM Travel
 • ”Samarbejdet har givet gode resultater: dels en meget højere andel af kvalitetsleads og derudover har det sikret, at virksomheden når ud til kunderne på det helt rigtige tidspunkt. – Vi får flere hotte leads Over 50 % af de leads vi genererer, kommer fra AdWords. Det er nogle mennesker, som vi ellers ikke ville have talt med. På den måde har vi øget vores tilstedeværelse og synlighed.”
  Jesper Bjørn HansenJesper Bjørn HansenCEM manager hos Andersen & Martini
 • “Marketing Lion is one of few consultants in the market who has a real grasp of SEO and Online Marketing. They can think at the Strategic, Technical or Implementation level and delivers work across the board. I've been impressed by their attitude, work ethic and professionalism. I’d recommend as a strong resource for anyone who is serious about developing and implementing a SEM strategy for their company.”
  Adrian CoxonAdrian CoxonHead of Global Online Marketing at Saxo Bank

Referencer