LinkedIn

Virksomhedernes fortrukne sociale medie

På verdensplan har mere end 400 millioner oprettet en LinkedIn profil, og i Danmark er der over 2 millioner aktive LinkedIn brugere. Det gør LinkedIn til det største forretningsmæssige sociale medie – og det er i fortsat vækst. For virksomheder har mediet mange marketingmæssige muligheder:

 • Branding
 • Dele brancherelevant indhold
 • Netværksgrupper
 • Taktisk annoncering
 • Permission opsamling
 • Direct mails

LinkedIn

Oplagt annonceringsmedie for B2B virksomheder

LinkedIn er et oplagt medie til annoncering for B2B virksomheder. Via målrettet annoncering kan man nå de relevante beslutningstagere og optimere sin leadgenerering.

LinkedIn annonceringen kan segmenteres til en meget specifik målgruppe, hvilket sikrer meget høj relevans. For eksempel er det muligt at annoncere direkte til personer med en specifik jobtitel/jobfunktion eller en målgruppe, som befinder sig i en bestemt branche eller geografisk område.

Større synlighed flere steder i købscyklussen

I mange tilfælde er beslutningsprocessen for B2B virksomheds målgrupper lang, og det er derfor afgørende at være synlig flere steder i beslutningsprocessen med relevante budskaber. Ved anvendelse af LinkedIn’s forskellige annonceringsmuligheder øges annoncørens synlighed og mulighed for at eksponere målgruppen for relevante budskaber.

Annonceringsmuligheder med LinkedIn

LinkedIn giver mulighed for følgende annonceringsformer:

InMails

Ved hjælp af de mange segmenteringsmuligheder kan virksomheder sende en direct mail, LinkedIn InMails, til en specifik målgruppe på LinkedIn.

Sponsorerede Updates

Det er muligt at promovere en LinkedIn opdatering til en specifik målgruppe. Brug Sponsorerede Updates, hvis formålet er at skabe øget synlighed og engagement.

Tekstannoncering

Cost-per-click (CPC) tekstannoncer består af en kort tekst samt et billede – typisk af virksomhedens logo – samt link til website eller LinkedIn profil.

Bannerannoncering

Vælges hvis det primære formål er branding. I modsætning til tekstannoncer betaler man pr. visning (CPM). Banneret er sticky og man betaler derfor kun for reelle visninger.

Fordele ved LinkedIn annoncering

Følgende fordele kan fremhæves ved anvendelse af LinkedIn annoncering:

 • Største netværk for B2B
 • Fleksibel budgetstyring gennem CPC eller CPM
 • Høj brugerinvolvering
 • Mange segmenteringsmuligheder ud fra geografi, branche, jobtitel, virksomhed, uddannelse, grupper, køn og alder

LinkedIn i Danmark

2.040.000 aktive medlemmer

37.000 aktive virksomhedsprofiler

Kontakt

Kontakt en af vores konsulenter for at høre mere om mulighederne for din virksomhed

E-mailinfo@marketinglion.dk

Telefon: 70 34 56 80

Cases

Kundeudtalelser

 • “Ved at arbejde med Remarketing i Googles Displaynetværk har vi mulighed for at markedsføre os over for en meget konkret skare af potentielle rejsekøbere, og resultaterne i testperioden overstiger klart vore forventninger. Vi har formået at genengagere kunder, der tidligere har været inde og søge priser hos os, men uden at købe"
  Søren AntvorskovSøren AntvorskovAdwords specialist hos FDM Travel
 • ”I samarbejde med Marketing Lion har vi i Røde Kors optimeret vores SEO, SEM og effektmålingsindsatser. Marketing Lions grundige og fokuserede analyser, i forhold til vores behov og målsætninger, sikrer, at vi altid ved, hvor vi skal lægge vores ressourcer og digitale indsatser: nemlig dér, hvor udbyttet er størst når det gælder om at fundraise midler til vores sociale arbejde i Danmark og til hjælpearbejdet ude i verdens brændpunkter. Som humanitær organisation er det essentielt, at vores samarbejdspartnere har en forståelse for, hvad vi er sat i verden for at udrette – at gøre den største forskel for de mennesker, vi hjælper. Denne forståelse og et stort engagement i vores humanitære arbejde har Marketing Lion, og vi sætter stor pris på vores partnerskab.”
  Mille SchüttenMille SchüttenKommunikationskonsulent hos Røde Kors
 • ”Samarbejdet har givet gode resultater: dels en meget højere andel af kvalitetsleads og derudover har det sikret, at virksomheden når ud til kunderne på det helt rigtige tidspunkt. – Vi får flere hotte leads Over 50 % af de leads vi genererer, kommer fra AdWords. Det er nogle mennesker, som vi ellers ikke ville have talt med. På den måde har vi øget vores tilstedeværelse og synlighed.”
  Jesper Bjørn HansenJesper Bjørn HansenCEM manager hos Andersen & Martini
 • “Marketing Lion is one of few consultants in the market who has a real grasp of SEO and Online Marketing. They can think at the Strategic, Technical or Implementation level and delivers work across the board. I've been impressed by their attitude, work ethic and professionalism. I’d recommend as a strong resource for anyone who is serious about developing and implementing a SEM strategy for their company.”
  Adrian CoxonAdrian CoxonHead of Global Online Marketing at Saxo Bank
 • “Vi er meget tilfredse med Marketing Lions arbejde og de resultater de gang på gang skaber. Så jeg kan kun anbefale Marketing Lion til alle der ønsker at være de bedste i deres branche indenfor search marketing samt at få deres webanalyse tunet så det kan tydeliggøre den forretningsmæssige værdi af alle forretningens online aktiviteter.
  Thomas Egede KraghThomas Egede KraghVice President Digitale Kanaler hos Nykredit
 • "Widex har haft Marketing Lion som fast samarbejdspartner på forskellige SEO projekter på globalt samt regionalt plan. Disse projekter har omfattet strategisk rådgivning af positionering af Widex og subbrands på regionale markeder samt teknisk kvailitetssikring af vores webplatform og uddannelse af vores webredaktører. Marketing Lion har endvidere varetaget Widex’s internationale Adwords annoncering. Marketing Lion har for alle projekter bevist en stærk forretningsmæssig forståelse og leveret et fremragende stykke arbejde der har sikret en fortsat vækst af Widex’ digitale tilstedeværelse. Jeg anbefaler varmt Marketing Lion."
  Jim HoffskovJim HoffskovWeb & Multimedia Group Team Leader hos Widex

Referencer