Google Shopping

Opnå øget salg gennem Google Shopping

For e-commerce virksomheder er det altafgørende at være synlig, når der opstår et behov hos potentielle kunder. Almindelige Google Adwords annoncering fungerer ved, at man skal klikke på en af annoncerne for at se det produkt, der annonceres for, men med Google Shopping er det muligt at markedsføre sine produkter direkte i søgeresultater.

Google Shopping

 Hvordan virker Google Shopping?

Google shopping annoncer viser det efterspurgte produkt og tilknyttede informationer som navn, pris og forhandler. Kombinationen af billeder og information højner kundernes informationsniveau om det givne produkt og beslutningen om at fortage et køb bliver derved lettere.

Annoncøren ligger produkt informationer op i Google Merchant center via et såkaldt produkt-feed. Når en potentiel kunde søger på Google, scannes dette feed for produkter, der matcher denne søgning. Hvem der ligger øverst, afgør Google ud fra to parametre – annoncørens Adwords budpris og hvor relevant produktet er i forhold til søgningen.

Oplagt medie til at øge salget

Annoncøren betaler kun når en potentiel kunde klikker på deres annoncer eller købsknap, og bliver sendt ind på annoncørens website (CPC). På den måde fungerer Google Shopping på samme måde som Google Adwords.

Vidste du at…

90 % er mere villig til at besøge et website, hvis de præsenteres for produktet visuelt? Google shopping er derfor et rigtig godt værktøj til at fange kundernes opmærksomhed og ligeledes øge sandsynligheden for konvertering.

Adskillige fordele ved brug af Google Shopping

Følgende fordele ved Google shopping annoncering i kombination med Google Adwords kan fremhæves:

En potentiel kunde som både får vist en Google Shopping- og tekstannonce er;

 • 90 % er mere villig til at besøge websitet
 • 83 % mere villig til at foretage et køb
 • 77 % mere villig til at besøge en produktside
 • 73 % mere villig til at ligge et produkt i indkøbskurven
 • 75 % mere villig til at søge efter et brand
 • 20 % mere villig til at finde en lokal butik

End mulige kunder som kun får vist tekstannoncer. Annonceformatet er tilgængeligt både på via desktop, tablet og smartphone, hvilket giver sikrer maksimal synlighed.

Kontakt

Kontakt en af vores konsulenter for at høre mere om mulighederne for din virksomhed

E-mailinfo@marketinglion.dk

Telefon: 70 34 56 80

Cases

Kundeudtalelser

 • “Ved at arbejde med Remarketing i Googles Displaynetværk har vi mulighed for at markedsføre os over for en meget konkret skare af potentielle rejsekøbere, og resultaterne i testperioden overstiger klart vore forventninger. Vi har formået at genengagere kunder, der tidligere har været inde og søge priser hos os, men uden at købe"
  Søren AntvorskovSøren AntvorskovAdwords specialist hos FDM Travel
 • ”Marketing Lion kører online markedsføring og SEO for websitet vorespuls.dk, samt markedsføring for Facebooksiden vorespuls.dk. Deres serviceniveau er højt og de er altid klar med råd og vejledning. Marketing Lion sætter kunden i fokus og kommer med løsningsforslag, samt forbedringstiltag for at opnå opsatte mål. Vi kan kun anbefale Marketing Lion som samarbejdspartner/leverandør.”
  Mette MadenMette MadenProjektleder hos DGI
 • ”I samarbejde med Marketing Lion har vi i Røde Kors optimeret vores SEO, SEM og effektmålingsindsatser. Marketing Lions grundige og fokuserede analyser, i forhold til vores behov og målsætninger, sikrer, at vi altid ved, hvor vi skal lægge vores ressourcer og digitale indsatser: nemlig dér, hvor udbyttet er størst når det gælder om at fundraise midler til vores sociale arbejde i Danmark og til hjælpearbejdet ude i verdens brændpunkter. Som humanitær organisation er det essentielt, at vores samarbejdspartnere har en forståelse for, hvad vi er sat i verden for at udrette – at gøre den største forskel for de mennesker, vi hjælper. Denne forståelse og et stort engagement i vores humanitære arbejde har Marketing Lion, og vi sætter stor pris på vores partnerskab.”
  Mille SchüttenMille SchüttenKommunikationskonsulent hos Røde Kors
 • ”Samarbejdet har givet gode resultater: dels en meget højere andel af kvalitetsleads og derudover har det sikret, at virksomheden når ud til kunderne på det helt rigtige tidspunkt. – Vi får flere hotte leads Over 50 % af de leads vi genererer, kommer fra AdWords. Det er nogle mennesker, som vi ellers ikke ville have talt med. På den måde har vi øget vores tilstedeværelse og synlighed.”
  Jesper Bjørn HansenJesper Bjørn HansenCEM manager hos Andersen & Martini
 • “Marketing Lion is one of few consultants in the market who has a real grasp of SEO and Online Marketing. They can think at the Strategic, Technical or Implementation level and delivers work across the board. I've been impressed by their attitude, work ethic and professionalism. I’d recommend as a strong resource for anyone who is serious about developing and implementing a SEM strategy for their company.”
  Adrian CoxonAdrian CoxonHead of Global Online Marketing at Saxo Bank
 • “Vi er meget tilfredse med Marketing Lions arbejde og de resultater de gang på gang skaber. Så jeg kan kun anbefale Marketing Lion til alle der ønsker at være de bedste i deres branche indenfor search marketing samt at få deres webanalyse tunet så det kan tydeliggøre den forretningsmæssige værdi af alle forretningens online aktiviteter.
  Thomas Egede KraghThomas Egede KraghVice President Digitale Kanaler hos Nykredit

Referencer