Google AdWords

Få rådgivning af certificerede Google Adwords specialister

Google Adwords er det største annoncemedie i Danmark og mange andre lande. Man søger efter information alle steder i købscyklussen, og det gælder både inden for B2C og B2B. Derfor er det uhyre vigtigt at være til stede i toppen af søgeresultaterne, når potentielle kunder viser interesse. På den måde kan det undgås, at de henvender sig til konkurrerende virksomheder, som er mere synlige.

Google Adwords

Hvordan fungerer Google Adwords?

Google Adwords annoncer vises i toppen af Google resultater over de organiske søgeresultater. Afhængigt af, hvor stor konkurrencen er, kan annoncer også findes under de organiske søgeresultater. Til forskel fra de organiske resultater (SEO) kan man via Adwords betale sig til en topplacering, og man betaler kun per klik (CPC).

En Adwords annonce vil blive vist, hvis søgeordet matcher den søgning, som netop er fortaget. Ud fra parametre som budget, annoncekvalitet, budpris, relevans mellem søgeord, annonce og landing page, klikrate og bounce rate vurderer Google, hvor højt virksomhedens annonce skal vises. Tilsammen udgør disse parametre Googles kvalitetsscore, som har indflydelse på, hvor meget der skal betales for søgeord og annonceklik. Google Adwords er auktionsbaseret, hvilket vil sige, at den der betaler mest kombineret med at have en høj ad rank og kvalitetsscore opnår den højeste placering.

Marketing Lion kan hjælpe med at få den bedst mulige kvalitetsscore, som sikrer den lavest mulige klikpris uden at miste trafik.

Fordele ved Adwords annoncering

 • Sikrer at virksomheden er til stede, når potentielle kunder søger på Google
 • Adwords er pull marketing – virksomheden, produktet, informationen eller servicen er til rådighed, når potentielle kunder ønsker det
 • Man betaler for trafik (CPC) og ikke for annoncevisninger
 • Mulighed for at split-teste budskaber og landing pages
 • Fleksibel budgetstyring
 • 100% målbart og transparent

Vidste du at…

90% af alle søgninger i EU foretages på Google – og 44% anvendte en søgemaskine i forbindelse med deres seneste online køb. Google Adwords er derfor en uundværlig annonceringsform, hvis man ønsker at være maksimalt synlig, når potentielle kunder søger online.

Skab en optimal SEM strategi

Det er hurtigt at komme i gang med Google Adwords annoncering, men uden en klar SEM-strategi, er der visse faldgrupper, man skal være særlig opmærksom på. Marketing Lion har certificerede Adwords specialister, og har tilegnet sig ekspertviden gennem mange års praktisk erfaring. Vi kan derfor rådgive, planlægge og eksekvere en optimal SEM-strategi, der hjælper virksomheden med at undgå de mest gængse faldgrupper:

1. Konkurrence

Google Adwords er populært og mange virksomheder budgetterer store beløb til Adwords annoncering, da det i de fleste tilfælde kan betale sig. Eftersom principperne bag Google Adwords er baseret på et auktionssystem, hvor man som annoncør byder på udvalgte søgeord, har den forøgede konkurrence historisk afledt bud-inflationer.

2. Kompleksitet

Større kampagner er komplekse at håndtere. Det er nemt at komme i gang med Google Adwords og andre Pay Per Click (PPC) platforme, men for at kunne konkurrere med de andre virksomheder, der benytter sig af Google Adwords, kræver det en del viden og erfaring, specielt i forhold til større kampagner eller kampagner med en meget specifik målgruppe. I takt med at Google tilføjer nye muligheder til Google Adwords, skal man konstant være på forkant med ændringerne.

3. Høje omkostninger

En virksomhed med en succesfuld SEM-strategi, vil i de fleste tilfælde kunne levere en lavere CPC end dem uden en strategi. Derfor er det vigtigt at have strategien i orden, når man starter annoncering på Google Adwords.

4. Favoriserer større brands

Mindre virksomheder med små budgetter har oftest svært ved at konkurrere, da Google har tendens til at favorisere større brands.

5. Undgå click fraud

Da man som annoncør betaler til Google hver gang der klikkes på annoncerne, er der fare for at konkurrenter bevidst søger og klikker på dem – naturligvis uden nogen planer om at foretage et køb. Google har nogle automatiske sikkerhedsforanstaltninger for at undgå click fraud, men man skal stadig som annoncør være bevidst om denne handling.

6. Begrænset reach

Hvis en potentiel kunde ikke decideret er på udkig efter en service eller et produkt, dvs. de er uvidende om et behov og derfor ikke er klar til at købe, vil de formentlig skimme resultaterne igennem og klikke på ét af de organiske resultater. Her er det oplagt at gøre brug af Googles Display annoncering, som egner sig bedre til den indledende fase i en købscyklus. Her kan du læse mere om Google Display annoncering (GND)

Marketing Lion kan hjælpe med at skræddersy en SEM strategi, der trygt og sikkert giver virksomheder de bedste forudsætninger for at lykkes med Google Adwords.

Kontakt

Kontakt en af vores konsulenter for at høre mere om mulighederne for din virksomhed

E-mailinfo@marketinglion.dk

Telefon: 70 34 56 80

Adwords Cases

Kundeudtalelser

 • “Vi er meget tilfredse med Marketing Lions arbejde og de resultater de gang på gang skaber. Så jeg kan kun anbefale Marketing Lion til alle der ønsker at være de bedste i deres branche indenfor search marketing samt at få deres webanalyse tunet så det kan tydeliggøre den forretningsmæssige værdi af alle forretningens online aktiviteter.
  Thomas Egede KraghThomas Egede KraghVice President Digitale Kanaler hos Nykredit
 • ”Samarbejdet har givet gode resultater: dels en meget højere andel af kvalitetsleads og derudover har det sikret, at virksomheden når ud til kunderne på det helt rigtige tidspunkt. – Vi får flere hotte leads Over 50 % af de leads vi genererer, kommer fra AdWords. Det er nogle mennesker, som vi ellers ikke ville have talt med. På den måde har vi øget vores tilstedeværelse og synlighed.”
  Jesper Bjørn HansenJesper Bjørn HansenCEM manager hos Andersen & Martini
 • ”Marketing Lion kører online markedsføring og SEO for websitet vorespuls.dk, samt markedsføring for Facebooksiden vorespuls.dk. Deres serviceniveau er højt og de er altid klar med råd og vejledning. Marketing Lion sætter kunden i fokus og kommer med løsningsforslag, samt forbedringstiltag for at opnå opsatte mål. Vi kan kun anbefale Marketing Lion som samarbejdspartner/leverandør.”
  Mette MadenMette MadenProjektleder hos DGI
 • “Ved at arbejde med Remarketing i Googles Displaynetværk har vi mulighed for at markedsføre os over for en meget konkret skare af potentielle rejsekøbere, og resultaterne i testperioden overstiger klart vore forventninger. Vi har formået at genengagere kunder, der tidligere har været inde og søge priser hos os, men uden at købe"
  Søren AntvorskovSøren AntvorskovAdwords specialist hos FDM Travel
 • "Widex har haft Marketing Lion som fast samarbejdspartner på forskellige SEO projekter på globalt samt regionalt plan. Disse projekter har omfattet strategisk rådgivning af positionering af Widex og subbrands på regionale markeder samt teknisk kvailitetssikring af vores webplatform og uddannelse af vores webredaktører. Marketing Lion har endvidere varetaget Widex’s internationale Adwords annoncering. Marketing Lion har for alle projekter bevist en stærk forretningsmæssig forståelse og leveret et fremragende stykke arbejde der har sikret en fortsat vækst af Widex’ digitale tilstedeværelse. Jeg anbefaler varmt Marketing Lion."
  Jim HoffskovJim HoffskovWeb & Multimedia Group Team Leader hos Widex
 • ”I samarbejde med Marketing Lion har vi i Røde Kors optimeret vores SEO, SEM og effektmålingsindsatser. Marketing Lions grundige og fokuserede analyser, i forhold til vores behov og målsætninger, sikrer, at vi altid ved, hvor vi skal lægge vores ressourcer og digitale indsatser: nemlig dér, hvor udbyttet er størst når det gælder om at fundraise midler til vores sociale arbejde i Danmark og til hjælpearbejdet ude i verdens brændpunkter. Som humanitær organisation er det essentielt, at vores samarbejdspartnere har en forståelse for, hvad vi er sat i verden for at udrette – at gøre den største forskel for de mennesker, vi hjælper. Denne forståelse og et stort engagement i vores humanitære arbejde har Marketing Lion, og vi sætter stor pris på vores partnerskab.”
  Mille SchüttenMille SchüttenKommunikationskonsulent hos Røde Kors

Adwords Referencer