Facebook

Facebook annoncering – Vær hvor kunderne er

Facebook er verdens største sociale netværk med over 1,7 mia. brugere og over 1 mia. daglige brugere i hele verden.
Facebook giver en lang række muligheder for segmentering og udformning af annoncer og budskaber, som gør mediet til en effektiv kanal til at komme i kontakt med sin målgruppe, og få skabt en tillidsbaseret relation til dem.

Facebook kan være et ideelt markedsføringsredskab, da man meget nemt og hurtigt kan nå ud til en bred del af sin målgruppe med det rette budskab.

facebook

Derfor skal din virksomhed benytte sig af Facebook annoncering   

Benyttes Facebook annoncering opnås en lang række muligheder for at tilpasse sine annoncer så man optimerer brugen af sit kampagnebudget, og mindsker budgettet for annoncering til irrelevante brugere.

Facebook giver mulighed for at segmentere annoncer i forhold til f.eks. geografi, demografi, interesser, grupper og sprog.

Sørg for at kende markedet og målgruppen samt målsætningen inden Facebook annoncering påbegyndes. Således opnås det bedste resultat samt bedst udnyttelse af budgettet. At tracke Facebook annoncer og analysere resultaterne i f.eks. Google Analytics giver de bedste indsigter i resultaterne og mulighed for hele tiden at forbedre sin tilstedeværelse på Facebook.

Sådan virker annoncering på Facebook

Annoncering på Facebook er auktions- og relevansbaseret. Annoncerne kan enten vises infeed, hvor annoncen vises i brugerens nyhedsstrøm og går uden om eventuelle adblock programmer, eller som højreside annoncer.

Infeed annoncerne er oftest de mest effektive, da de giver mulighed for at få et kompliceret budskab ud til målgruppen, hvorimod højreside annoncerne giver en stor synlighed, men ikke nødvendigvis høj interaktion. Annonceformen på Facebook afhænger af, hvilket formål din annonce har.

Annoncerne kan enten udarbejdes med formålet at øge trafikken til website, websitekonverteringer, engagement på et opslag, likes af Facebook side, installation af app eller videoafspilninger.

Primære fordele ved Facebook annoncering

Med Facebook annoncering fås et ideelt værktøj til at nå ud til målgruppen lige der, hvor de befinder sig med tillidsbaserede budskaber og engagement.

 • Målret annoncerne til den rette målgruppe
 • Mange annonceformater
 • Mulighed for at tracke aktiviteten
 • CPC/CPM
 • Flexibel budgetstyring

Vidste du at…

62% af danskerne er i dag på Facebook dagligt, og Facebook er stadig det mest populære sociale medie, selvom flere andre medier er kommet til i de seneste år. Facebook bliver i dag benyttet af en bred del af befolkningen, og det er specielt i aldersgruppen 30+ at Facebook henter de fleste nye brugere i Danmark.

Kontakt

Kontakt en af vores konsulenter for at høre mere om mulighederne for din virksomhed

E-mailinfo@marketinglion.dk

Telefon: 70 34 56 80

Cases

Kundeudtalelser

 • ”Marketing Lion kører online markedsføring og SEO for websitet vorespuls.dk, samt markedsføring for Facebooksiden vorespuls.dk. Deres serviceniveau er højt og de er altid klar med råd og vejledning. Marketing Lion sætter kunden i fokus og kommer med løsningsforslag, samt forbedringstiltag for at opnå opsatte mål. Vi kan kun anbefale Marketing Lion som samarbejdspartner/leverandør.”
  Mette MadenMette MadenProjektleder hos DGI
 • “Ved at arbejde med Remarketing i Googles Displaynetværk har vi mulighed for at markedsføre os over for en meget konkret skare af potentielle rejsekøbere, og resultaterne i testperioden overstiger klart vore forventninger. Vi har formået at genengagere kunder, der tidligere har været inde og søge priser hos os, men uden at købe"
  Søren AntvorskovSøren AntvorskovAdwords specialist hos FDM Travel
 • ”Samarbejdet har givet gode resultater: dels en meget højere andel af kvalitetsleads og derudover har det sikret, at virksomheden når ud til kunderne på det helt rigtige tidspunkt. – Vi får flere hotte leads Over 50 % af de leads vi genererer, kommer fra AdWords. Det er nogle mennesker, som vi ellers ikke ville have talt med. På den måde har vi øget vores tilstedeværelse og synlighed.”
  Jesper Bjørn HansenJesper Bjørn HansenCEM manager hos Andersen & Martini
 • “Marketing Lion is one of few consultants in the market who has a real grasp of SEO and Online Marketing. They can think at the Strategic, Technical or Implementation level and delivers work across the board. I've been impressed by their attitude, work ethic and professionalism. I’d recommend as a strong resource for anyone who is serious about developing and implementing a SEM strategy for their company.”
  Adrian CoxonAdrian CoxonHead of Global Online Marketing at Saxo Bank
 • ”I samarbejde med Marketing Lion har vi i Røde Kors optimeret vores SEO, SEM og effektmålingsindsatser. Marketing Lions grundige og fokuserede analyser, i forhold til vores behov og målsætninger, sikrer, at vi altid ved, hvor vi skal lægge vores ressourcer og digitale indsatser: nemlig dér, hvor udbyttet er størst når det gælder om at fundraise midler til vores sociale arbejde i Danmark og til hjælpearbejdet ude i verdens brændpunkter. Som humanitær organisation er det essentielt, at vores samarbejdspartnere har en forståelse for, hvad vi er sat i verden for at udrette – at gøre den største forskel for de mennesker, vi hjælper. Denne forståelse og et stort engagement i vores humanitære arbejde har Marketing Lion, og vi sætter stor pris på vores partnerskab.”
  Mille SchüttenMille SchüttenKommunikationskonsulent hos Røde Kors
 • "Widex har haft Marketing Lion som fast samarbejdspartner på forskellige SEO projekter på globalt samt regionalt plan. Disse projekter har omfattet strategisk rådgivning af positionering af Widex og subbrands på regionale markeder samt teknisk kvailitetssikring af vores webplatform og uddannelse af vores webredaktører. Marketing Lion har endvidere varetaget Widex’s internationale Adwords annoncering. Marketing Lion har for alle projekter bevist en stærk forretningsmæssig forståelse og leveret et fremragende stykke arbejde der har sikret en fortsat vækst af Widex’ digitale tilstedeværelse. Jeg anbefaler varmt Marketing Lion."
  Jim HoffskovJim HoffskovWeb & Multimedia Group Team Leader hos Widex

Referencer