Partnerskab mellem Siteimprove og Marketing Lion

Partnerskab mellem Siteimprove og Marketing Lion

Marketing Lion har i begyndelsen af 2016 indgået et partnerskab med virksomheden Siteimprove der tilbyder Web Governance løsninger. Et samarbejde der vil betyde fordele og synergi for både Marketing Lions og Siteimproves kunder.

Siteimproves produkter automatiserer fejlfindingen på websites og hjælper webteams med at udarbejde en stærk indholdsstrategi. Værktøjet kan bruges til at lette det daglige optimeringsarbejde blandt andet med at identificere fejl og mangler såsom døde links og stavefejl. Derudover kan værktøjet bruges til at sikre webtilgængelighed og håndtering af SEO optimeringer. Marketing Lion anbefaler således Siteimprove som et stærkt værktøj i det daglige arbejde med virksomhedens online tilstedeværelse.

Mulighed for at kombination af kompetencer.

Med samarbejdet giver Siteimprove ligeledes de af deres kunder der ønsker rådgivning omkring SEO mulighed for at trække på Marketing Lions kompetencer ift. analyse, udarbejdelse og eksekvering af SEO strategier. Ligeledes vil Marketing Lion bistå med den fortsatte udvikling af Siteimproves SEO modul.

”Med kombinationen af Siteimproves værktøj og Marketing Lions strategiske rådgivning, kommer vores brugere til at stå utrolig stærkt i forhold til synlighed og positionering online” siger Anne-Marie Feilberg, Director of Sales for Siteimprove i Norden. ”Vi er meget glade for via dette partnerskab at kunne tilbyde brugerne at have fuldkommen kontrol over deres digitale tilstedeværelse”.

Siteimprove

Siteimprove er en dansk virksomhed med kontorer rundt om i verdenen og mere end 300 ansatte. Deres software bliver brugt globalt af et væld af firmaer og har fået stor anerkendelse. I december 2015 investerede amerikanske Summit Partners 375 mio. kr. i Siteimprove, og købte derved 26 % af virksomhedens aktier, hvilket har givet Siteimprove en værdi på 1,5 mia. kr.

Marketing Lion ser frem til samarbejdet og hvad dette vil bringe af nye muligheder for vores kunder.