Hvor blev konverteringerne af?!

Hvor blev konverteringerne af?!

Mange tænker konverteringer, men alligevel oplever branchen, at virksomhederne ikke altid prioriterer at analyserer nærmere på konverteringerne og hvordan de kan forbedres.

I stedet er der stor fokuseret på at få trafik til websitet, og hvad der sker derfra bliver der ikke lagt den store energi i. Et besøg på et website har ikke nødvendigvis værdi i sig selv, medmindre man formår at skabe konverteringer enten nu eller senere, eller at skabe en anden relevant oplevelse for brugeren.

For hver 92 kroner brugt på online trafik er kun 1 krone tildelt konverteringsoptimering

Marketingafdelingerne har i gennemsnit en 92:1 ratio: for hver 92 kroner brugt på online trafik er kun 1 krone tildelt konverteringsoptimering. Dette er en skam, da online markedsføring er blevet så avanceret og intelligent, at vi faktisk kan målrette vores annoncer og ikke behøver at skyde med spredehagl for at nå målsætningen. Her snakker vi f.eks. både målrettede annoncer, re-marketing og SEO content marketing. Det handler helt enkelt om at være synlig for kunderne, der hvor de netop har behov for dig eller din service. Her kan man igen få store fordele ud af en god content strategi, da man hjælper målgruppen langt tidligere i beslutningsprocessen. Måske er de ikke helt klar til at købe endnu, men når de er, så er sandsynligheden for at de vender tilbage til ens site større.