Facebook pages med nyt look og Instagram for Business er på vej

Facebook pages med nyt look og Instagram for Business er på vej

Facebook pages – Gør det nemmere at engagere følgerne

En af de mest markante ændringer ved de nye Facebook pages er dets call-to-action knap. Denne har også tidligere været på siden, men er nu blevet gjort større, mere synlig og har fået ny placering, hvor følgerne har nemmere ved at ligge mærke til den. Derudover har den fået flere valgmuligheder som; book now, call now, contact us, send message, shop now og sign up. Derfor er det blevet langt nemmere at få følgerne ind på et eventuelt website eller opnå de ønskede konverteringer.
Derudover er sidekategorierne blevet udvidet til 27 valgmuligheder og page tabs er blevet rykket over til venstre på siden, hvor det derved bliver nemmere at se hvad virksomheden kan tilbyde og hvad de har liggende på deres Facebook side.

Instagram for Business – Få mest muligt ud af din Instagram profil

Der har længe været snak om, hvornår Instagram ville gøre det muligt for virksomheder at få et mere detaljeret indblik i deres opslags præsteren. Dette ser ud til at være tilfældet inden for de kommende uger, når Instagram lancere ’Instagram for Business’ over hele verden.
Sidste efterår blev det gjort muligt at lave sponsorerede opslag, der kunne målrettes og føre brugerne direkte ind på websitet, men med Instagram for Business bliver det blandt andet muligt at se, hvilke interaktioner opslagene giver, hvor mange følgere de skaber og hvornår opslagene giver bedst resultater.
Business profilen skal oprettes over den almindelige Instagram profil, hvor der efterfølgende kan downloades en Business app.