Facebook leadgenerering – Få succes med din annoncering på Facebook.

Facebook leadgenerering – Få succes med din annoncering på Facebook.
social media

I dag er vi ikke interesserede i at blive overdænget med reklamer fra ”ligegyldige” brands, men ønsker derimod brugbar information, som vi ikke vil kunne få andre steder. Med Facebooks annonceform leadgenerering har du mulighed for at vække din virksomheds Facebook følgers interesse med noget, som de vurderer værdifuldt.

For at anvende leadgenerering skal der installeres en Facebook conversion pixel på websitet. Annoncen målrettes det rette segment som ser og forhåbentlig klikker på annoncen. Herefter vil kampagnen tilpasses efter antallet af konverteringer som hele tiden er målet for kampagnens resultat.

Igennem leadgenerering får du mulighed for at opbygge en relation til din kunde. Samtidig er kunder, der følger din Facebookside og f.eks. får dit nyhedsbrev eller har engageret med din virksomhed på anden måde mere loyale og har højere Customer Lifetime Value end andre kunder.

Som virksomhed skal I finde ud af, hvad det netop er, som er værdifuldt for jeres kunder og hvad de vil sætte pris på at få. Det kan f.eks. være en whitepaper, rabatkode, artikel, gratis template, gratis demo eller e-mail kurser.  Jo mere specifik din målsætning er, jo mere trafik vil du få på din landingsside.

Vær sikker på, at landingssiden er fuldt funktionsdygtig, da det er her kunderne skal give deres oplysninger. For at se, hvor effektiv annonceringen har været både på kort sigt, men også i forhold til afledt effekt, er det vigtigt, at du tracker trafikken og resultaterne på siden optimalt.

For at få det bedst mulige resultat bør man teste en række forskellige annoncemuligheder og -budskaber.

Med Facebook leadgenerering får du altså skabt en relation til dine kunder og giver mulighed for et salg på både kort og længere sigt, da de giver dig mulighed for at engagere kunden via nyhedsbrev, retargeting eller andre retention aktiviteter efterfølgende.

Leadgenerering er nemt at komme i gang med, man kan nå sin målgruppe billigt – og det virker for både B2B og B2C virksomheder.