Cases

Se nedenstående et udsnit af de cases Marketing Lion har udarbejdet i samarbejde med udvalgte kunder. Du har ligeledes mulighed for at segmentere cases ift. de forskellige produkter og services.

 • Case: Digital markedsføring til det globale B2B marked

  Case: Digital markedsføring til det globale B2B marked

  FLSmidth har fået en højere synlighed I deres globale digitale landskab. Gennem målrettet kommunikation, bliver det digitale marketing budget anvendt mod flere nøgle beslutningstagere.

 • Case: Stena Recycling øger lokal synlighed med Google My Business

  Case: Stena Recycling øger lokal synlighed med Google My Business

  Stena Recycling har 19 filialer fordelt i Danmark. Deres lokale synlighed er en vigtig faktor, for at de potentielle kunder kan finde dem på søgemaskinerne. Optimeringen af Google My Business hjalp med dette.

 • Case: Safmarine øger den lokale synlighed internationalt med Google My Business

  Case: Safmarine øger den lokale synlighed internationalt med Google My Business

  Safmarine har lokationer i hele verden og derfor betyder deres lokale tilstedeværelse meget for deres internationale performance. En optimering af Google My Business øger deres synlighed i de enkelte lande.

 • Case: Nybolig– Google My Business

  Case: Nybolig– Google My Business

  Nybolig har med sine 220 filialer behov for en større synlighed lokalt. I samarbejde med Marketing Lion benyttede de sig af en optimeret Google My Business, som hjælper dem med en større lokal synlighed.

 • Case: Se Frederiksberg centret fra en helt ny vinkel

  Case: Se Frederiksberg centret fra en helt ny vinkel

  Google Business View sørger for, at brugerne får et lækkert visuelt billede af virksomheden i Googles lokalsøgninger. Læs hvordan Frederiksberg Centret fik udarbejdet 360 grader virtuel tour og integereret det i Googles søgeresultater.

 • Case: Ferratum brugte YouTube i en større branding kampagne

  Case: Ferratum brugte YouTube i en større branding kampagne

  75% af alle danskerne bruger YouTube, og kanalen er dermed den næststørste kommercielle videokanal (efter TV2). Læs hvordan Ferratum promoverede sine reklamefilm digitalt.

 • Case: Online overhaler traditionelle kanaler

  Case: Online overhaler traditionelle kanaler

  Bellevue Teatret har altid anvendt traditionelle kanaler til at tiltrække publikum til deres forestillinger. I 2015 opstod behovet dog for at øge indsatsen på digitale kanaler og det har vist sig at være en god idé.

 • Case: Kendskab til data skaber muligheder

  Case: Kendskab til data skaber muligheder

  BKS lancerede nyt website og ønskede i den forbindelse en samarbejdspartner til at varetage opgaver indenfor tracking og digital annoncering.

 • Case: Byd kunderne indenfor med Google Business View

  Case: Byd kunderne indenfor med Google Business View

  Marketing Lions Google-certificerede fotograf besøgte Je t’aime for at tage en række still-billeder og særlige 360-graders fotos. Herefter blev disse implementeret på Google.

 • Case: Brug dine data til at træffe de rigtige beslutninger

  Case: Brug dine data til at træffe de rigtige beslutninger

  En heldags Google Analytics workshop, der skulle opkvalificere de webansvarlige i brugen af Analytics.

 • Case: Potentielle kunder identificeres

  Case: Potentielle kunder identificeres

  Marketing Lion hjalp EKF til at få mest muligt ud af sine Google Analytics data. Bl.a. blev der opsat rapportering så det blev nemt for EKF at anvende Analytics i dagligdagen og derved få mest muligt ud af sine…

 • Case: 9.900 søger på ”Forsikring” – If ligger nr. 1

  Case: 9.900 søger på ”Forsikring” – If ligger nr. 1

  Over to år var Marketing Lion fast SEO partner for If Privat og Erhverv. Marketing Lion ydedels løbende strategisk, teknisk og indholdsmæssigt SEO optimering samt rapportering og monitorering

 • Case: Digital annoncering skaber resultater

  Case: Digital annoncering skaber resultater

  Marketing Lion formede strategien til et digitalt annonceringsprojekt og har afviklet flere kampagner for LB siden. Formålet er at brande LB og sikre at de specifikke faggrupper eksponeres for præcise og relevante budskaber.

 • Case: Fuldt SEO-optimeret og brugervenligt website

  Case: Fuldt SEO-optimeret og brugervenligt website

  Projektet omfattede en søgeordsanalyse, udvikling og opbygning af nyt zederkop.dk fra A-Z, redirect fra tidligere website, indholdsproduktion samt implementering af Google Analytics.

 • Case: SEO projekt på transnordisk niveau

  Case: SEO projekt på transnordisk niveau

  Marketing Lion lavede fire søgeordsanalyser specifikt målrettet til hvert land. Analysernes formål var at kortlægge søgeadfærden i de respektive lande og at kunne bruge denne indsigt i indholdsarbejdet på websitet.

 • Case: Google Analytics – Et uundværligt analyseværktøj

  Case: Google Analytics – Et uundværligt analyseværktøj

  Marketing Lion optimerede Google Analytics på alle virksomhedens fem websites. Efterfølgende fik alle e-commerce managers undervisning i værktøjet og dets mange muligheder og funktioner.

 • Case: Brugerindsigter danner baggrund for IDA Universe’ contentplanlægning

  Case: Brugerindsigter danner baggrund for IDA Universe’ contentplanlægning

  Marketing Lion vejledte IDA Universe i, hvordan de skulle gribe SEO an for at skabe mere trafik til websitet og at få indhold, der er lettilgængeligt for deres målgruppe.

 • Case: Fritz Hansens konverteringspris falder 87%

  Case: Fritz Hansens konverteringspris falder 87%

  For at få mest ud af annonceringen via Adwords og udnytte marketingbudgettet optimalt, foretog Marketing Lion en grundig initial optimering af Adwords kontoen.

 • Case: Lokal strategi sikrer bedre SEO resultater

  Case: Lokal strategi sikrer bedre SEO resultater

  En langsigtet SEO-strategi, der tilgodeser de enkelte regioner uden at gå på kompromis med den centrale strategi.

 • Case: Vær synlig når efterspørgslen er der

  Case: Vær synlig når efterspørgslen er der

  En keyword analyse dannede grundlag for både websitets struktur, opbygning af indhold, udarbejdelse af nyt indhold samt online annoncering. Derudover blev websitet optimeret teknisk.

 • Case: Nå målgruppen med det rigtige indhold

  Case: Nå målgruppen med det rigtige indhold

  Marketing Lion hjalp Mad TV2 med at få indblik og forståelse for SEO, så de kunne opbygge et madunivers med relevant trafikskabende indhold til målgruppen.

 • Case: Widex øger den digitale tilstedeværelse

  Case: Widex øger den digitale tilstedeværelse

  Projektet indebar en strategi for, hvordan de tre brands bør positionere sig på det australske marked. Projektet inkluderede også teknisk optimering af den nuværende platform samt uddannelse af webredaktørerne.Sideløbende har Marketing Lion håndteret Widex’ internationale Adwords annoncering.

 • Case: Kraftig vækst i trafiktal og synlighed på Google

  Case: Kraftig vækst i trafiktal og synlighed på Google

  Min A-kasses indledende SEO-strategi omfattede både tekniske og indholdsmæssige optimeringer, som er blevet eksekveret i samarbejde mellem virksomheden og Marketing Lion.

 • Case: Kampagnesite skaffer Platon det de ønskede: mødedeltagelse

  Case: Kampagnesite skaffer Platon det de ønskede: mødedeltagelse

  Et kampagnesite i form af en interaktiv brochure. For at lede trafik ind på websitet oprettede Marketing Lion målrettede Adwords annoncer. Google Analytics blev oprettet med det formål at kunne analyse trafikken og måle, hvor mange, der resulterede i…

 • Case: Fordobling af SEO-trafik til Kvikautomaten.dk

  Case: Fordobling af SEO-trafik til Kvikautomaten.dk

  Efter en indledende analyse af SEO-potentialet og udarbejdelse af en projektplan foretog Marketing Lion i tæt samarbejde med Kvikautomaten en række tekniske og indholds-mæssige optimeringer af hjemmesiden over en 12 måneders periode.

 • Case: Solgte hundredvis af ekstra rejser via remarketing

  Case: Solgte hundredvis af ekstra rejser via remarketing

  FDM Travel og bureauet Marketing Lion oprettede remarketinglister i Adwords der afspejlede om en potentiel kunde havde besøgt forsiden eller havde kigget på specifikke destinationer. Målrettet budskaber blev derefter anvendt i annonceringen ud fra den registrerede adfærd.

 • Case: Brug keywordanalysen til websitearkitektur

  Case: Brug keywordanalysen til websitearkitektur

  Projektet skulle sikre, at Jaynets nye website afspejlede brugernes behov og have udefra-ind tilgang. Projektet omfattede en søgeordsanalyse samt anbefalinger til ny website struktur.

 • Case: Altid til stede når katastrofen indtræffer

  Case: Altid til stede når katastrofen indtræffer

  Marketing Lion sikrede, at Røde Kors var synlig på Adwords med de rette søgeord og budskaber så snart en katastrofe skete. Derudover skulle Røde Kors’ Adwords Grant konto sikre konstant synlighed og trafik ved relevante søgninger.

 • Case: Gugga.dk SEO optimeret website

  Case: Gugga.dk SEO optimeret website

  Det nye website var fra starten 100% SEO-optimeret og giver derfor Gugga de bedste betingelser for at opnå maksimal synlighed i Googles organiske søgeresultater og skabe forretning i et marked, der er præget af stor konkurrence. Google Analytics sikrer,…

 • Case: Lokale digitale annonceringspakker for hver mægler

  Case: Lokale digitale annonceringspakker for hver mægler

  Når potentielle boligkøbere eller -sælgere foretager en relevant Google søgning i et geografisk relevant område ønsker Nybolig at være synlige. Læs hvordan Nybolig sikrede en lokal annoncering med central styring

 • Case: Google shopping øger Guggas resultater

  Case: Google shopping øger Guggas resultater

  For e-commerce virksomheder som Gugga er det, som for alle andre, vigtigt at være synlig på Google. Der er mange Google søgninger på Guggas produkter, og der er stor konkurrence. Derfor ønskede Gugga at anvende Google Shopping til at…

 • Case: Gugga.dk – nyt niche website og shop ser dagens lys

  Case: Gugga.dk – nyt niche website og shop ser dagens lys

  Det nye website var fra starten 100% SEO-optimeret og giver derfor Gugga de bedste betingelser for at opnå maksimal synlighed i Googles organiske søgeresultater og skabe forretning i et marked, der er præget af stor konkurrence. Google Analytics sikrer,…

 • Case: Få indsigt i dine konverteringer via telefontracking

  Case: Få indsigt i dine konverteringer via telefontracking

  For at kunne måle, hvorfra henvendelserne kommer, opsatte Marketing Lion telefontracking på Godtsmil.dk. På den måde fik Godt Smil mulighed for at identificere, hvilke marketing-kanaler, der genererede leads og en mere præcis beregning af ROI

 • Case: Nyt brand og website for GHP Privathospitaler

  Case: Nyt brand og website for GHP Privathospitaler

  GHP Privathospitaler Danmark fik et fuldt funktionelt, SEO-optimeret website med optimale muligheder for måling af konverteringer.

 • Case: Nå din målgruppe med taktiske budskaber

  Case: Nå din målgruppe med taktiske budskaber

  Projektet bestod af en skræddersyet undervisningssession om Facebook. Formålet var at gøre Gads Forlags marketingansvarlig i stand til at bruge kanalen mere effektivt, at opnå flere likes og kende værdien af trafikken bedre.

 • Case: Brug data til at træffe de rigtige beslutninger

  Case: Brug data til at træffe de rigtige beslutninger

  Opgradering til den nyeste Analytics version, tilpasning af e-commerce tracking samt implementering af Google Tag Manager.
  Marketing Lion rådgav og underviste efterfølgende Fritz Hansen i anvendelsen af Google Universal Analytics.

 • Case: Få succes med content marketing

  Case: Få succes med content marketing

  Marketing Lion udarbejdede tre omfattende søgeordsanalyser, som gav Bosch indsigt i målgruppens søgeadfærd på Google. Indsigterne blev den bærende del af indholdsstrategien.

 • Case: Mål dine konverteringer, omsætning og værdi

  Case: Mål dine konverteringer, omsætning og værdi

  Marketing Lion skræddersyede et større Google Analytics projekt, der havde til formål at måle og koble alle handlinger på hjemmesiden til den overordnede webstrategi.

 • Case: Eksportkreditfonden øger sin synlighed på Google

  Case: Eksportkreditfonden øger sin synlighed på Google

  En keywords-analyse af EKFs forretningsområde samt en efterfølgende workshop gav værktøjer og metoder til at EKF selv kunne optimere websitet med udgangspunkt i både Google og brugerne.

 • Case: Brug keywordanalysen som sitemap

  Case: Brug keywordanalysen som sitemap

  DSV havde et nyt website i støbeskeen. De kunne vælge at kopiere den gamle menu-struktur, links og tekstindhold over på det nye site. Men da websitet ikke genererede den ønskede trafikmængde, overvejede DSV, om der var en bedre løsning….

 • Case: SEO Best practices for nyt website

  Case: SEO Best practices for nyt website

  DJ’s digitale platforme skal være optimeret til Google, og indholdet på alle websites skal derfor afspejle målgruppens sprogbrug og efterspørgsel.

 • Case: SEO-projekt med mærkbare resultater

  Case: SEO-projekt med mærkbare resultater

  Marketing Lion skræddersyede et projekt, der havde til formål at SEO-optimere ni nordiske websitet gennem tekniske og indholdsmæssig parameter. Derudover blev projektet støttet op med Adwords og web analytics aktiviteter.

 • Case: En samlet SEO- og SEA strategi sikrer maksimal synlighed

  Case: En samlet SEO- og SEA strategi sikrer maksimal synlighed

  Baggrunden for Nyboligs samarbejde med Marketing Lion var netop et ønske om maksimal synlighed på et konkurrencepræget marked. Dette ønske dannede baggrund for et skræddersyet projekt med både SEO- og SEA aktiviteter.

 • SEO: Global strategi – lokal eksekvering

  SEO: Global strategi – lokal eksekvering

  Læs om Scandic Hotels projektet der indebar en langsigtet SEO-strategi og kontinuerlig sparring i Danmark. Samarbejdet indebar en lokal eksekvering på den globale SEO strateegi til formål at øge de forretningskritiske KPI’er

 • Case: Andersen & Martini henter hotte leads online

  Case: Andersen & Martini henter hotte leads online

  Andersen & Martini er en af Danmarks største personbilsforhandlere der gennem samarbejde med Marketing Lion har vækstet deres digitale leads betragteligt.

 • Case: SEO øges 126% og overgår betalt trafik

  Case: SEO øges 126% og overgår betalt trafik

  Sitet vorespuls.dk var stærk afhængig af betalt annoncering til erhvervelse af nye samt genbesøg til sitet. Se hvordan Nykredit via en målrettet SEO indsats formåede at erstatte den betalte trafik med organisk trafik.