Byd kunderne inden for med en virtuel tour

Byd kunderne inden for med en virtuel tour
Google business view

Googles opdatering af Street View til virksomheder – Google Maps Business View – er relevant for virksomheder, hvis kunder bruger Google til at finde virksomhedens adresse.

To ud af tre efterspørger virtuelle rundture

En ting er at læse om en virksomhed, restaurant, et hotel etc., noget andet er at se hvordan en virksomhed ser ud indefra. Med Google Street View har det hidtil kun været muligt at se virksomhedens facade og det omkringliggende område. Med Google Maps Business View kan man nu vise sin virksomhed indefra.
En spændende mulighed som er med til at skabe tillid fra potentielle kunder. Her er et par interessante konklusioner fra en undersøgelse af virtuelle rundvisningers betydning for kunders interesse for lokale virksomheder2:

  • 67 % af de adspurgte ønsker at supplere en lokal søgning med en virtuel tour
  • En virtuel rundtur skaber dobbelt så stor interesse for virksomheden
  • Man er mere tilbøjelige til at foretage en reservation eller bestilling, hvis virksomheden tilbyder en virtuel tour
  • De 18-34-årige har 130% større sandsynlighed for at fortage en handling som f.eks. en bestilling eller reservation, hvis virksomheden tilbyder en virtuel rundvisning

360-grader rundvisning af din virksomhed

Med Business View kan du byde dine kunder velkommen med flotte 360-graders panoramabilleder. Man anvender samme teknologi til Business Views som til Street Views, men det nye er altså, at potentielle kunder ser virksomheden indefra, hvor de kan gå på opdagelse og interagere med din virksomhed. Se hvordan det kan bruges på en bilforhandler her

Hvordan fungerer Google Maps Business View?

En Google-certificeret fotograf kan tilbyde panoramafotografering til Google Maps Business View. Produktet består af 360-graders billeder i høj opløsning, som via særligt software bliver omdannet til en panorama-præsentation. Det er det særlige fotoudstyr og teknikken bag som giver fornemmelsen af selv at være til stede.

Google Maps Business View kan integreres på virksomhedens website og bliver vist i Googles søgeresultater, Google Maps, Google+ – både på desktop, tablet og smartphone.

Vil du gerne visualisere din virksomhed med 360-graders panoramabilleder så kontakt os for en snak om mulighederne.

2 https://www.google.com/maps/streetview/trusted/