B2B – en forandret beslutningsproces

B2B – en forandret beslutningsproces

71% af B2B kunder starter deres søgning med en generisk søgning på Google

– thinkwithgoogle.com

b2b figurOverstående sætning har vi tidligere fremhævet, men den er bestemt ikke blevet mindre sand. Marketing Lion afholdte i marts et seminar om hvordan online marketing også skaber vækst for B2B virksomheder. Et interessant seminar, som gav de deltagende B2B-virksomheder et indblik i, hvorfor det er vigtigt at være synlig online.

Er digitale medier kun for B2C virksomheder?

Mange ser digitale medier som et sted for B2C virksomheder, men i realiteten er det lige så vigtigt for B2B virksomheder med en online strategi og tilstedeværelse. Vi er alle mennesker, og de fleste af os benytter ofte Google eller andre søgemaskiner til at finde den information vi skal bruge – også når vi er på arbejde. Vi vil være sikre i vores valg, og derfor foretager vi research online inden vi foretager en vigtig beslutning.

Virksomheder skal derfor være bedre til at udnytte deres potentiale. Et eksempel er B2B tracking værktøjet Leadfeeder, hvor man får et grundigt indblik i, hvilke virksomheder, der besøger ens website. Viden som man kan integrere i salgsafdelingen, og som kan vise sig at være værdifuld og indbringende i forhold til sit salgsarbejde.

Hvis du vil holdes opdateres om kommende seminarer, så følg med i vores nyhedsbrev, eller skriv til info@marketinglion.dk