Case: Digital markedsføring til det globale B2B marked

Case: Digital markedsføring til det globale B2B marked
FLS Case Topbanner-1400-250

FLSmidth

Den danske koncern FLSmidth leverer primært maskiner, knowhow og services til cement- og mineralindustrien.

Baggrund

FLSmidth ønskede at digitalisere sit fysiske nyhedsmagasin Highlights. Til dette formål er en content marketing platform iværksat under navnet eHighlights.

Projekt

For at give den ny platform de bedste betingelser for høj digital synlighed, bistår Marketing Lion med at udvikle og eksekvere en SEO-strategi herunder social media og content marketingaktiviteter. For at drive trafik til FLS.com udarbejder Marketing Lion desuden annonceringskampagner målrettet beslutningstagere i Asien, Afrika og USA.

Resultater

På baggrund af SEO-strategien og de skræddersyede kampagner opnår FLSmidth større synlighed. Marketingbudgettet bliver udnyttet optimalt ved at nå beslutningstagere i de forskellige markeder via målrettede kampagner.

Med de rette budskaber og segmenteringer i annonceringen på LinkedIn og Google Adwords sikrer Marketing Lion, at den globale cementkoncern FLSmidth når ud til potentielle beslutningstagere i Asien, Afrika og USA.

Målrettede digitale kampagner

Beslutningsprocessen for FLSmidth’s ydelser er lang. Derfor er det afgørende med synlighed flere steder i købscyklussen med relevante budskaber, og ikke kun når en potentiel kunde er klar til at indgå et samarbejde. Gennem målrettede digitale kampagner har FLSmidth mulighed for at påvirke flere steder i beslutningsprocessen og målrette budskaberne derefter.

LinkedIn

LinkedIn giver mulighed for at annoncere direkte til personer med en meget specifik profil. For eksempel kan man målrette LinkedIn annoncer til en bestemt industri, jobfunktion eller mod personer i et bestemt geografisk område. Gennem LinkedIn har FLSmidth unikke muligheder for at nå en helt bestemt målgruppe med skræddersyede budskaber.

Google Adwords

For at sikre høj synlighed gennem hele beslutningsprocessen er FLSmidth også synlig på Google Adwords. Annoncerne er målrettet udvalgte lande og FLSmidth er dermed synlige hver gang en potentiel kunde i disse markeder foretager en relevant søgning på Google.

fls case billede

Effektmåling

Via Google Analytics er det muligt for FLSmidth at måle både den direkte og indirekte effekt på digitale marketingaktiviteter og derigennem forbedre forretningsværdien på disse kanaler.

Højere synlighed

Marketing Lion har gennem relevante budskaber, indhold og annoncering på forskellige platforme opnået højere synlighed for FLSmidth på det globale digitale marked.

Kontakt os

Kontakt en af vores konsulenter for at høre mere om mulighederne for din virksomhed

E-mailinfo@marketinglion.dk

Telefon: 70 34 56 80

Tilmeld Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev der udsendes ca. 1 gang om måneden med nyt indenfor Online Marketing verden

Andre SEO cases